Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с аудио диск

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моят чейнджър си чете най евтините дискове на 42 записвани и досега не съм имал случай да не тръгне някои. Може би като се позацапа оптиката и почва да дава ядове с бързозаписаните ментаци.

Comment

Май ще трябва да пробва с почистване и после пак ше пекна некой диск. Пробвах със Сони 1.15лв цена, с х1 но пак не стана!!!
      "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
      sigpic

Comment

Чааак днес стана нещо.... Тук из къщи бяха останали некви дискове но марка неква, узбекистанка и о Боже........!!!!! Стана! Не можах да повярвам!!!!!!!!! За тва пекнах и още един (те бяха общо 2) и втория стана. Са съм поръчал 30 хахахахах ма нема как! Марката е AXXESS.
        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
          Чааак днес стана нещо.... Тук из къщи бяха останали некви дискове но марка неква, узбекистанка и о Боже........!!!!! Стана! Не можах да повярвам!!!!!!!!! За тва пекнах и още един (те бяха общо 2) и втория стана. Са съм поръчал 30 хахахахах ма нема как! Марката е AXXESS.
          Браво знаех си че е от дисковете много са претенциозни тия цейнджъри !!!
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
            Браво знаех си че е от дисковете много са претенциозни тия цейнджъри !!!
            Kолега,що не си купиш един FM трансмитер и една флашка и ще си не само "пей сърце" а "пей и играй сърце"

Comment

Първоначално публикувано от vlahov_74 Покажи съобщение
              Kолега,що не си купиш един FM трансмитер и една флашка и ще си не само "пей сърце" а "пей и играй сърце"
              Щото по-добре да си слуша радио .. качеството е ужасно , пробвал съм и 2-те и мога да кажа , че второто (касетката , от тези с жак които са) е много по-добър вариант , въпреки , че е доста дразнещо с този кабел..
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Колега и аз с дискове дето съм записвал преди време нямам проблеми и измислени и реномирани марки, при новите дискове има един проблем което може да е причината като се замисля, че напоследък СД-ари с по-малка от-8ма скорост на писане не мога да намеря-на алфата чете дискове писани на 2-ра със сигурност за 4-та не съм сигурен...ти от нерото може да му даваш ниска скорост ама той самия диск ако не я поддържа...просто тогава бяха други стандартите...според мен ако намериш дискове на които пише 2х - ще стане работата...пробвай стига да намериш аз не виждам напоследък такива...

Comment

Верно е... на 2ра стават супер а на 4та и 8ма има прескачане.
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от Telerig Покажи съобщение
                    Колега и аз с дискове дето съм записвал преди време нямам проблеми и измислени и реномирани марки, при новите дискове има един проблем което може да е причината като се замисля, че напоследък СД-ари с по-малка от-8ма скорост на писане не мога да намеря-на алфата чете дискове писани на 2-ра със сигурност за 4-та не съм сигурен...ти от нерото може да му даваш ниска скорост ама той самия диск ако не я поддържа...просто тогава бяха други стандартите...според мен ако намериш дискове на които пише 2х - ще стане работата...пробвай стига да намериш аз не виждам напоследък такива...
                    Няма минимална скорост на дисковете И скороста на записване при нормално качествен носител няма никакво значение за скоростта на четене

Целия проблем при колегата идва от комбинацията некачественна записвачка кофти дискове и капризния чейнджър.
                    Даже по склонен съм да мисля че записвачката е кофти и на по некачественни дискове скапва "power zone" сектора от което те стават неизползваеми в стандартен плейър

Нали не забравяте през цялото време че примерно пайнер мюзик не ползват много качественни подложки просто им е добра записващата матрица

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                    Верно е... на 2ра стават супер а на 4та и 8ма има прескачане.
                    Ето това е типичен пример за скапана китайска записвачка
                    Last edited by Bobo; d.m.y г., 01:41.
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колеги, извинявайте малко ивън темата, имате ли представа какъв телефон трябва за колата, че това устройство в подлакътника не става за Нокиа

Comment

Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщение
                        Колеги, извинявайте малко ивън темата, имате ли представа какъв телефон трябва за колата, че това устройство в подлакътника не става за Нокиа
                        Какво устройство имаш в подлакътника?
                        безплатни обяви
                        Моята 166

Comment

ми едно дето се слага GSM в него, като на BMW-то

Comment

На конзолата до мониторчето в дясно нямаш ли слот (голям колкото да вкараш кредитна карта) в дясно?
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщение
                              Ако е в подлакътника най вероятно е за Нокиа 6310
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ами на конзолата нямам слот за карта, а иначе пробвах една нокиа която става за BMW а при мен не става.

Comment

Working...
                                X